Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils i el Serrallo reben la certificació de 'Barris i Viles Marineres'

L'acte d'entrega d'aquests reconeixements s'ha fet aquest divendres pel YouTube de Turisme des de l'Ajuntament de Cambrils

Imatge d'arxiu del Port de Cambrils Imatge d'arxiu del Port de Cambrils ARXIU / INFOCAMP
Turisme ACN
Divendres, 20 Novembre 2020 16:12

Empresa i Coneixement ha distingit amb la marca turística de Barris i Viles Marineres de Cambrils (Baix Camp), l'Ampolla (Baix Ebre), el barri del Serrallo de Tarragona i l'Estartit (Baix Empordà). També ha atorgat a Caldes de Malavella (la Selva) el distintiu de Ciutat amb caràcter i a Arties (Vall d'Aran) el de Poble amb encant amb la voluntat de reconèixer la seva tasca a favor d'un turisme de qualitat, diversificat i desestacionalitzat, tal com marca el Pla estratègic de turisme de Catalunya i el Pla de màrqueting.

L'acte d'entrega d'aquests reconeixements s'ha fet aquest divendres pel YouTube de Turisme des de l'Ajuntament de Cambrils i ha comptat amb la intervenció dels alcaldes dels municipis certificats.

Durant l'acte, el director general de Turisme, Octavi Bono, ha agraït la doble contribució que fan aquests municipis "per a un millor posicionament de la vostra realitat i estimular la demanda i per valoritzar tot el territori i tot el nostre sector". Bono ha explicat que "aquests municipis són la millor representació possible del que pot oferir el territori català, compten amb un patrimoni cultural, natural i paisatgístic abundant i singular i ofereixen infinitat de possibilitats al turista".

Els comitès d'experts formats per reconeguts professionals de diferents àmbits i també de l'ACT, és l'encarregat d'avaluar i validar les sol·licituds d'accés a les marques d'aquelles ciutats i pobles que compleixen els requisits per obtenir alguna d'aquestes certificacions.

La certificació 'Barris i Viles Marineres' s'adreça a les poblacions litorals que conserven viva la cultura lligada al mar. La marca 'Ciutats i Viles amb Caràcter' és una de les apostes per la promoció del turisme urbà. I la distinció de 'Pobles amb Encant' reconeix aquells municipis que ofereixen al turista una proposta perquè conegui la seva diversitat i riquesa cultural i paisatgística, més enllà dels principals pols d'atracció turística.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: