Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arboç incorpora les cinc rutes de pedra seca del municipi a la web turística

S’ofereix informació de cada ruta, amb una explicació del recorregut, un mapa geolocalitzat, i enllaços a la web especialitzada en pedra seca wikipedra

La web turística de l'Arboç ha incorporat informació detallada de les 5 rutes de pedra seca existents actualment La web turística de l'Arboç ha incorporat informació detallada de les 5 rutes de pedra seca existents actualment AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 19 Novembre 2020 08:41

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de l’Arboç ha completat el projecte de digitalització de les rutes de pedra seca del municipi per difondre aquest patrimoni i ajudar a la seva conservació. Amb aquest objectiu, ha incorporat a l’apartat d’atractius turístics de la seva web www.larbocturistic.cat informació detallada de les 5 rutes de pedra seca existents actualment, i que permeten, tant als visitants com als propis arbocencs, descobrir el ric patrimoni de pedra seca arbocenc tot practicant senderisme. Aquestes rutes, ja eren conegudes com a 'Rutes de l’Arboç', però ara, si ha afegit una àmplia informació de les diferents barraques que el visitant pot llegir a través de la web.

Tècnics de la Regidoria de Turisme han realitzat tots els treballs necessaris per incorporar les rutes a la web turística, oferint informació molt detallada de cadascuna d’elles, amb una explicació del recorregut, un mapa, i enllaços a la web especialitzada en pedra seca wikipedra, i facilitant l’accés a les botigues d’apps per tal que els usuaris es puguin instal·lar als seus telèfons mòbils l’app Pedra Seca.

Fins ara, aquesta informació sobre les 5 rutes de pedra seca només es podia trobar en format físic a l’Oficina de Turisme. Des de la Regidoria de Turisme es va detectar l’augment de sol.licituds d’informació tant pels nombrosos visitants, com pels propis arbocencs, sobretot en els darrers temps de pandèmia i confinaments dins del municipi. El senderisme és una de les formes de turisme que més està creixent en els darrers anys i, en general, el turisme esportiu està cridat a ser un dels subsectors amb un creixement més important d’ara endavant.

Amb la digitalització es culmina un projecte que va iniciar l’any 2015 l’Ajuntament de l’Arboç, per senyalitzar i promoure rutes circulars al voltant del nucli de l’Arboç, promoure el descobriment i conservació de la pedra seca com a patrimoni arbocenc, i com a una nova manera de promoure el tradicional turisme cultural que en els darrers temps també ha esdevingut turisme esportiu. L’Ajuntament vol fer un reconeixement a la feina de la Regidoria d’Esports i al Club Esportiu l’Arboç que han sigut clau en la realització d’aquest projecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: