Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La gestió de l’espai públic per al turisme familiar centra un nou cicle de trobades online

La Diputació organitza les trobades, que volen ser un espai de reflexió entre els actors de la cadena de valor turística del territori

Imatge d'arxiu d'una família passejant per la Platja de la Pineda Imatge d'arxiu d'una família passejant per la Platja de la Pineda ARXIU / INFOCAMP
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 15 Novembre 2020 18:40

L’Operació Espai de Descoberta del projecte 'PECT TurisTIC en Família', liderada per la Diputació de Tarragona, organitza un cicle de trobades virtuals sobre la gestió de l’espai públic per al turisme familiar. Les sessions tindran lloc els dies 20, 23, 27 i 30 de novembre i 4 de desembre de 10.00h a 11.30h. S’oferirà un espai de trobada als diferents actors de l’anomenada quàdruple hèlix (ciutadania, centres de coneixement, teixit empresarial i administració pública) de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

El cicle convidarà als participants a la reflexió sobre la gestió dels espais públics dels nostres municipis per mantenir l’activitat turística adreçada a les famílies, identificant bones pràctiques i solucions innovadores que permetin la transformació d’aquests espais públics. Es vol dotar d’eines per millorar-ne la gestió i repensar-los en termes de mobilitat, sostenibilitat, accessibilitat i convivència ciutadana.

Cada sessió tindrà un fil conductor, i comptarà amb la presència d’experts per tal de traslladar casos d’èxit en d’altres municipis. Així, les diferents sessions tractaran sobre ‘Espais sostenibles’, el dia 20 de novembre; ‘La visió europea’, el dia 23 de novembre; ‘Turisme i comerç’, el dia 27 de novembre; ‘Mobilitat sostenible’, el dia 30 de novembre, i, ‘Ciutats per a tothom’, el dia 4 de desembre. Tots ells tindran una durada d’1,5 hores i s’iniciaran a les 10h, el detall de cada jornada i de la inscripció es poden trobar online.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: