Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sarral prepara una nova ruta pel llegat de l’arquitecte local Josep Puig Torné

L'Ajuntament ha començat la formació de guies especialitzades amb l'objectiu d'estrenar la nova ruta pel 2021 i recuperar les visites guiades

El molí del Potau, obra de l’arquitecte sarralenc Josep Puig Torné El molí del Potau, obra de l’arquitecte sarralenc Josep Puig Torné AJUNTAMENT DE SARRAL
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Novembre 2020 08:29

La primera edició d’un curs destinat a aprofundir els coneixements a les guies turístiques voluntàries s’ha celebrat, entre setembre i octubre, a la sala de plens municipal de Sarral. El curs ha aportat nous coneixements a les guies, i ha anat a càrrec de Damià Amorós Albareda (patrimoni i història local) i Cristina Villanueva (expressió oral i guiatge de grups). Fins a la pandèmia, es realitzaven de forma estable una visita mensual i també de concertades a càrrec de quatre voluntàries, a les que el curs ha permès sumar tres noves guies.

Curs de guies Sarral 2020

La primera tinent d’alcalde de Sarral, Victòria Cañís, explica: "Amb aquest curs de formació específic donem un nou impuls al turisme a Sarral. El curs era una petició de les guies sarralenques que volien ampliar coneixements per donar encara un millor servei als visitants". I hi afegeix: "A partir d’aquí, i al ritme que ens imposi la pandèmia, el primer que estem treballant és l’ampliació de l’oferta turística juntament amb les guies, amb la creació de noves rutes. La més avançada és la preparació d’una ruta pel llegat de l’arquitecte sarralenc Josep Puig Torné, mort enguany, i del qui Sarral en conserva destacades obres. La voluntat és estrenar-la l’any vinent i aleshores també tornar a fer visites guiades de forma estable, que ara les mesures de prevenció de la Covid-19 no permeten".

Nou web turístic

A banda, l’Ajuntament de Sarral també ha posat fil a l’agulla per a la renovació del web turístic municipal, amb l’objectiu de modernitzar-ne la imatge i les funcionalitats i poder arribar així a més públics. Amb aquesta intenció, ha sol·licitat ajut econòmic a la Diputació de Tarragona per portar-ho a terme l’any vinent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: