Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un passeig en carretó per descobrir la natura a Cornudella

En aquesta activitat familiar, que tindrà lloc aquest diumenge al matí, s'hi poden apuntar nens i nenes a partir de 3 anys

Un petit passeig en carretó permet que els infants descobreixen la natura i el seu entorn Un petit passeig en carretó permet que els infants descobreixen la natura i el seu entorn CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Setembre 2020 11:16

L'associació d'educació ambiental La Mandorla organitza aquest diumenge 27 de setembre al matí un petit passeig en carretó per descobrir els camins i la natura a Cornudella de Montsant. Es tracta d'una activitat familiar i gratuïta on s'hi poden apuntar nens i nenes, a partir de 3 anys.

Com diuen els organitzadors, "al pas dels ases i al ritme d’antany, aprofitarem l’hora d’observar la natura que floreix a la vora dels camins: flors, arbres, insectes ... si sabem obrir els ulls, la natura té múltiples tresors molt a prop nostre!"

Per a més informació i reserves, cal adreçar-se a La Mandorla (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. / 608 311 193).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: