Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover, pròxima parada de Territori Cooperatiu

Es tracta d'una de les propostes per aquest mes d'agost de '7 rutes, 7 pobles, 7 tastos de 7 Cooperatives Agrícoles x 7 €'

La ruta d'aquest diumenge inclou una visita guiada al Museu d'Alcover La ruta d'aquest diumenge inclou una visita guiada al Museu d'Alcover ARXIU / MUSEU D'ALCOVER
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 07 Agost 2020 16:56

El proper diumenge 9 d'agost Camins KM0 organitza una nova visita guiada de '7 rutes, 7 pobles, 7 tastos de 7 Cooperatives Agrícoles x 7euros' del cicle de Territori Cooperatiu. La pròxima parada serà a Alcover, on els participants podran gaudir d'una ruta urbana, una visita al Museu d'Alcover i un tastet de productes de la Cooperativa Agrícola d'Alcover: 

Es tracta d'una iniciativa dels serveis territorials de l'Alt Camp del DARP i del Consell Comarcal de l'Alt Camp per promocionar el patrimoni, la història i el  producte local, i amb la que no han dubtat a sumar esforços. Els grups seran reduïts i segurs.

Encara queden les últimes places disponibles. Podeu informar-vos al web de Camins km0, 'Descobreix, Gaudeix i Tasta l'Alt Camp'.

Les pròximes visites guiades de Territori Cooperatiu:

16 d'agost (18:30h). Rodonyà. Renaixement i vinyes.

21 d'agost (18:30h). El Pont d'Armentera. L'Horta del Gaià.

23 d'agost (09:45h). Nulles. La Toscana de l'Alt Camp.

28 d'agost (18:00h). Vila-rodona. Les arrels del Camp.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: