Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Càmpings Tarragona Ciutat intensifica els seus protocols de seguretat

Tarragona es converteix en la ciutat que acumula més certificacions

Malgrat les baixes ocupacions, es manté l’esforç dels càmpìngs per garantir una experiència atractiva i segura Malgrat les baixes ocupacions, es manté l’esforç dels càmpìngs per garantir una experiència atractiva i segura ARXIU / LAS PALMERAS
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 06 Agost 2020 08:16

En una temporada molt complexa, amb ocupacions baixes que ronden entre el 30 i el 50% en funció de la dependència dels mercats internacionals, l'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat manté com a prioritat màxima garantir una experiència de vacances segura amb els més elevats nivells de control sanitari per a treballadors i clients, i per això s'està sotmetent a les auditories més exigents de el sector. A més dels plans de contingència elaborats sota les recomanacions de el Pla d'Acció anti-Covid 19 de la Generalitat de Catalunya, la major part dels càmpings de la ciutat de Tarragona ja disposen de segell 'Safe Tourism' de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), que certifica l'excel·lència de les seves instal·lacions per minimitzar els riscos generats per la pandèmia.

El 'Safe Tourism Certified' valora especialment la formació continuada de personal, el nivell d'execució del pla de prevenció de riscos biològics i els mecanismes de control de compliment de la normativa sanitària. Des del mes de maig, els set càmpings de la ciutat de Tarragona s'han centrat a aconseguir un equilibri entre les garanties sanitàries més exigents, tant per a clients com a empleats, sense per això perdre el valor afegit de l'experiència càmping. En aquest sentit, els empresaris sempre s'han guiat pels protocols de salubritat de l'ICTE, amb especial atenció a zones comuns, atraccions aquàtiques, terrasses i àrees de tocador.

La demarcació de Tarragona, amb 34 càmpings certificats, és la província catalana i espanyola amb més nombre de segells. De la mateixa manera, Tarragona es converteix en la ciutat que acumula més certificacions. El president de Càmpings Tarragona Ciutat, Agustí Peyra, subratlla l'esforç empresarial per garantir una estada segura: "Entre tots hem de potenciar la imatge de Tarragona, una zona amb una cobertura sanitària excel·lent i unes empreses turístiques preparades per oferir una experiència de vacances atractiva i segura ".

En termes generals, l'agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat, -integrada pels set establiments de el terme municipal de Tarragona: Les Salines, Platja Llarga, Les Palmeres, Torre de l'Mòra, Tamarit Beach Resort, Trillas Platja Tamarit i Caledònia-, no només ha conservat les plantilles sinó que les han reforçat per aplicar adequadament els nous protocols higiènic-sanitaris, amb la desinfecció constant, les mampares de seguretat i els expenedors de hidrogel com a mesures més comuns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: