Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Aeroport de Reus reprèn els vols xàrter

Aquest dissabte s'han registrat dues operacions d'arribada procedents de Manchester i Londres-Gatwick

Imatge d'un dels avions que han operat aquest dissabte a l'Aeroport de Reus Imatge d'un dels avions que han operat aquest dissabte a l'Aeroport de Reus CEDIDA
Turisme Reus Digital
Diumenge, 26 Juliol 2020 13:54

L’Aeroport de Reus ha recuperat aquest dissabte els vols xàrter amb dues operacions d’arribada procedents de Manchester i Londres-Gatwick. A més, també s’ha posat en marxa una nova ruta regular operada per EasyJet, que connectarà l'aeroport amb Londres-Luton els dimarts i dissabtes.

Amb aquestes incorporacions, l'Aeroport de Reus assoleix 15 rutes setmanals en el primer mes de reactivació del turisme. La nova connexió d'EasyJet es suma a les 11 rutes de Ryanair operatives des de principis de juliol, la ruta de TUIFly Belgium iniciada a mitjans de mes i els dos vols xàrter de TUI Airways que han operat aquest dissabte per primera vegada.

Des de final de l’estat d’alarma, la reobertura de frontres, l’Aeroport de Reus ha reiniciat les seves connexions amb el Regne Unit, Irlanda, Bèlgica i Alemanya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: