Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Constantí ofereix un servei de bus gratuït per anar a la platja

Les persones empadronades al municipi podran anar a la Platja de l'Arrabassada si s'apunten prèviament trucant al telèfon 977 52 00 79

Les persones empadronades a Constantí podran reservar el servei de bus gratuït per anar a la Platja de l'Arrabassada de Tarragona Les persones empadronades a Constantí podran reservar el servei de bus gratuït per anar a la Platja de l'Arrabassada de Tarragona ARXIU / ACN
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Juliol 2020 12:32

A partir del dilluns 13 de juliol, l'Ajuntament de Constantí posarà en marxa un servei d'autobús gratuït per a les persones empadronades al municipi per anar a la platja de l'Arrabassada a Tarragona. De dilluns a diumenge, i des del 13 de juliol fins el 31 d'agost, l’autobús sortirà cada dia des del carrer Jaume I (davant de l'escola Mn. Ramon Bergadà) en direcció a la Platja de l'Arrabassada en horari 9:30 i 16:00 hores. La tornada des de la Platja de l'Arrabassada fins a Constantí es farà cada dia a les 13.00 i a les 20 hores.

Les places de l’autobús són limitades i caldrà apuntar-se prèviament trucant al telèfon 977 52 00 79 de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. Les reserves s'hauran de fer amb una antelació de 24 h. i per als trajectes de dissabte, diumenge i dilluns s'han de fer abans del divendres a les 14 h.

Des de l'Ajuntament s'informa que l'ús de la mascareta serà obligatori dintre del vehicle i durant tot el trajecte, i els menors de 15 anys hauran d'anar sempre acompanyats per un adult.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: