Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Espluga de Francolí estrena la ruta interpretativa 'El riu és viu'

Turisme Espluga i l’empresa Drac Actiu proposen una nova sortida guiada pel Riu Francolí, després de la riuada de l'octubre de 2019

El punt de sortida de la ruta és a les Coves de L'Espluga El punt de sortida de la ruta és a les Coves de L'Espluga AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Juliol 2020 11:42

‘El riu és viu’ és el nom de la nova proposta de turisme actiu que l’empresa Drac Actiu i l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de l’Espluga estrenen per aquest estiu, a partir d’avui, dissabte 11 de juliol. Es tracta d’una ruta circular que es fa a peu per l’entorn fluvial de l’Espluga de Francolí a la confluència dels rius Milans i Francolí. L’objectiu principal d’aquesta ruta és reflexionar i conscienciar sobre els efectes del canvi climàtic i l’impacte d’aquest en el dia a dia.

L’activitat té una durada d’1 hora i 30 minuts i és apta per a tots els públics, malgrat hi ha alguns trams pedregosos i segons l’època de l’any hi pot haver fang. Durant el recorregut de 3 quilòmetres es fan vuit parades interpretatives en llocs singulars que permeten entendre la relació del riu amb els habitants de la zona des de la prehistòria fins a l’actualitat i també com aquesta relació ha anat variant i evolucionant al llarg del temps. Durant la ruta també es poden veure els efectes que va tenir sobre el medi natural i sobre les vides dels veïns i veïnes de l’Espluga de Francolí la riuada del 22 d’octubre del 2019.

El preu és de 7 euros pels majors de 12 anys i 5 euros pels infants entre el 6 i els 12 anys. El punt de trobada és a les Coves de l’Espluga i la sortida es farà els dissabtes, a les 19:30h i els diumenges a les 9:30h. Per informació i reserves cal contactar amb l’Oficina de Turisme al 977871220 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: