Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les cadires amfíbies per al bany a les platges de Calafell seran d"autoservei"

Els protocols de seguretat per la Covid-19 impedeixen que els socorristes puguin fer el bany assistit a les persones amb mobilitat reduïda

Les cadires amfíbies per al bany han de ser utilitzades enguany pels mateixos usuaris o acompanyats per familiars Les cadires amfíbies per al bany han de ser utilitzades enguany pels mateixos usuaris o acompanyats per familiars AJUNTAMENT DE CALAFELL
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 09 Juliol 2020 09:23

L’Ajuntament de Calafell té disponible a les platges del municipi el servei de cadira amfíbia per al bany, pensat per a persones amb mobilitat reduïda. Tanmateix, l enguany les cadires han de ser utilitzades pels mateixos usuaris o acompanyats per familiars. I és que els protocols de seguretat per la Covid-19 impedeixen que els socorristes puguin fer el bany assistit.

El difícil manteniment de la distància en el rescat d’una persona que tingui problemes dins del mar s’ha pogut solventar amb altres tècniques i maniobres. També passa amb les maniobres de reanimació, que s’han modificat perquè impliquen un alt risc de contagi. En el cas del bany assistit, el protocol general que hi ha és que funcioni amb “autoservei”.

L’Ajuntament és conscient que això és una dificultat afegida per a les persones potencialment usuàries, però demana comprensió ateses les circumstàncies excepcionals d’aquest estiu, en el qual la seguretat de tothom ha de ser el primer. També explica que el servei de cadira amfíbia s’ha retardat precisament perquè faltava un protocol d’ús en la present situació.

Les cadires amfíbies estan disponibles a quatre ubicacions de les platges, corresponents a les casetes de socorrisme i primers auxilis més grans. Estan a l’altura del passatge Sant Antoni i dels carrers Víctor Català, Carmen Desvalls i Loira.

Per demanar el servei, cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Després del bany, la cadira s’ha de tornar a la caseta de socorrisme i el personal s’encarregarà de desinfectar-la abans del següent ús.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: