Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell llença una campanya per reactivar el turisme i es presenta com una destinació segura

Sota l’eslògan “Calafell transmet energia”, el municipi de la Costa Daurada es mostra com un lloc de confiança pel públic familiar

Imatge de la campanya "Calafell transmet energia" Imatge de la campanya "Calafell transmet energia" TURISME CALAFELL
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Juny 2020 20:44

"Calafell transmet energia". Amb aquest missatge, Turisme de Calafell vol atraure de nou turistes al seu municipi després de la crisi del coronavirus. Posicionant-se com una destinació segura i familiar, la localitat de la Costa Daurada manté la seva ferma aposta pel turisme de sol i platja, l'oferta gastronòmica, la cultura, l'esport i el comerç local de proximitat, cinc factors que realcen la seva essència mediterrània.

Turisme de Calafell ha llançat avui la campanya a través de les seves xarxes socials en espanyol, català, anglès, alemany i francès. D'aquesta manera, el municipi espera encoratjar al turista nacional i també a l'europeu a visitar la seva localitat aquest estiu. La campanya, que uneix imatges en moviment dels principals racons de Calafell, es complementa amb una cançó enèrgica i positiva composta per la banda de rock Buhos, que es va fundar allà.

Un lloc que ofereix temps en família durant la "nova normalitat"

Situat al cor de la Costa Daurada i a només una hora de Barcelona, Calafell és un lloc on gaudir experiències inoblidables, com banyar-se a les seves extenses platges de sorra fina i daurada de cinc quilòmetres on serà especialment fàcil mantenir la distància social, un els grans motius pels quals es posiciona com una destinació segura.

A més, el poble mediterrani també ofereix altres grans vivències per gaudir, com el sabor de la seva gastronomia marinera, amb plats com el arrossejat; la pràctica de diversos esports nàutics o actius, com la vela o la marxa nòrdica o bé la seva gran oferta cultural, que es basa en el llegat que les civilitzacions romanes i iberes van deixar a Calafell.

Veure vídeo 'Calafell transmet energia'

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: