Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya 'Redescobreix Torredembarra' estrena web

La campanya turística va dirigida tant a visitants que ja coneixen Torredembarra com també a aquells que no coneixen els seus atractius

Mostra de la pàgina web de la campanya turística 'Redescobreix Torredembarra'  Mostra de la pàgina web de la campanya turística 'Redescobreix Torredembarra' AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Juny 2020 16:17

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Torredembarra ha posat en marxa la pàgina web de la campanya 'Redescobreix Torredembarra' (http://redescobreix.turismetorredembarra.cat/) per dinamitzar una temporada turística marcada pels efectes de la Covid-19. El nou portal recull de manera sintetitzada, clara, estructurada, innovadora, directa i visualment molt atractiva una àmplia oferta a tots els nivells de les activitats d'interès turístic que ofereix el municipi amb la intenció que l'usuari trobi aquesta informació amb facilitat, a més treballarà en paral·lel amb la pàgina turismetorredembarra.cat.

Aquest mateix dilluns també s’enceta la campanya publicitària a xarxes socials i mitjans digitals de Catalunya, Aragó, La Rioja i País Basc, potenciant les activitats que es poden dur a terme a l'aire lliure. El vídeo 'Turisme en família', presentat fa uns dies, es complementarà amb set microvídeos (càpsules) de 30 segons específics de les següents temàtiques: platges i litoral; història; cultural, natura; família; esports, i comerç i gastronomia.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que aquest any s'ha considerat que Torredembarra i el seu sector turístic es mereixia, més que mai, una campanya de promoció turística atractiva, dinàmica i engrescadora amb l'objectiu d'ajudar a reactivar el sector i l'activitat econòmica. Es tracta d'una campanya dirigida tant a visitants que ja coneixen Torredembarra, i que se'ls anima a que la redescobreixin, i també a visitants que no coneixen el municipi i les possibilitats que aquest ofereix, destacant les activitats a l’aire lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: