Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Baix Penedès, et toca!’, la nova campanya de promoció turística del Consell Comarcal

S’ha llençat el vídeo promocional que vol ensenyar alguns dels secrets que amaga la comarca en els carrers i places dels pobles

Imatge del vídeo promocional de la campanya del Consell del Baix Penedès Imatge del vídeo promocional de la campanya del Consell del Baix Penedès CONSELL DEL BAIX PENEDÈS
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Juny 2020 17:15

L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès ha engegat una campanya de promoció turística de la comarca per posicionar-se en la propera campanya turística d’aquest estiu. Sota el nom de ‘Baix Penedès, et toca!’, aquesta campanya ha estat dissenyada per tal de posicionar la comarca com un territori atractiu i segura, i una excel·lent opció de destí vacacional.

De moment, ja s’ha llençat el

.be" target="_blank" rel="noopener">vídeo promocional que vol ensenyar alguns dels secrets que el Baix Penedès amaga en els carrers i places dels pobles, i també als seus espais naturals, molts d'ells desconeguts. Destaca cinc aspectes fonamentals per entendre el Baix Penedès: el patrimoni, el paisatge, la gastronomia, l'enologia i les platges com un destí per redescobrir, segur i poc massificat.  Aquesta campanya s’enfoca a atraure el turisme familiar, esportiu i de lleure de proximitat, i també per redescobrir la comarca als mateixos baixpenedesencs.

Jaume Casañas, conseller Comarcal de Turisme ha volgut destacar la importància de promocionar la comarca i donar a conèixer el potencial del Baix Penedès com a destinació turística segura i poc massificada entre el públic familiar de proximitat per aconseguir convertir la propera campanya turística en la més normal possible.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: