Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit posa a punt la senyalització de les seves rutes rurals

Es tracta de quatre rutes: Vermella o del jaciment iber; groga o de les masies; blava o de l’avenc i verda o Cunit de sud a nord

La ruta verda de Cunit, senayalitzada La ruta verda de Cunit, senayalitzada AJUNTAMENT DE CUNIT
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 05 Juny 2020 19:02

L'Ajuntament de Cunit ha reprès fa pocs dies la tasca de posada a punt de les senyals turístiques de les quatre rutes rurals del municipi, les quals havien estat instal·lades ara fa un any.

Alguns elements havien patit actes vandàlics i d’altres calia arranjar-les. Els treballs havien començat a principis de març, però es van haver d’aturar per la situació d’emergència sanitària de la Covid-19.

Ara, amb la tornada a l’activitat, s’acabaran els treballs de manteniment perquè tothom pugui gaudir de les 4 rutes rurals que donen l’opció de conèixer el nostre entorn natural.

Les rutes

Ruta vermella o del jaciment iber. 5,2 km
Ruta groga o de les masies. 12,1 km
Ruta blava o de l’avenc. 6,4 km
Ruta verda o Cunit de sud a nord. 9,5 km

Totes les rutes comencen a la plaça del Casal i, partir d’aquí, trobareu les senyals diferenciades per colors.

El regidor de Turisme i Patrimoni, Jaume Casañas, vol fer una crida al “respecte per tot allò que és comú. Des d’un banc, a un pal de senyalització, tot el mobiliari urbà i els elements que trobem a la via pública tenen un costos de manteniment, que són molt més elevats si no es respecten. Les bretolades costen molts diners a les butxaques de tots”.

Des del consistori es demana respectar l’entorn natural, les plantes, les propietats privades, alhora que recorda la prohibició de llençar escombreries a la via pública.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: