Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona estrena la temporada de platges amb l'entrada en la fase 2

Després d'una primera jornada de mal temps, aquests dimarts hi ha més banyistes

Imatge de la platja de l'Arrabassada de Tarragona, amb banyistes i gent prenent el sol, el 26 de maig del 2020 Imatge de la platja de l'Arrabassada de Tarragona, amb banyistes i gent prenent el sol, el 26 de maig del 2020 ELOI TOST / ACN
Turisme ACN
Dimarts, 26 Mai 2020 13:50

L'entrada de la ciutat de Tarragona en la fase 2 de la desescalada ha comportat, de retruc, la presència de banyistes a les platges. Si fins la setmana passada les activitats recreatives a la sorra estaven restringides, des d'aquest dimarts ja hi ha força gent prenent el sol, després d'un dilluns de mal temps.

Tot i això, sense aglomeracions ni grans concentracions de persones, que poden respectar sense problemes la distància de seguretat, tant a la sorra com a l'aigua. Un mar que, a més, està molt en calma i amb l'aigua cristal·lina.

Fins a mitjans de juny, el servei de salvament i socorrisme només està actiu els caps de setmana a la platja de l'Arrabassada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: