Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell de la Conca de Barberà crea un canal de difusió com a mesura de suport al turisme de la comarca

Aquest grup es gestiona a través de Whatsapp i, en 24 hores, ja són més d’una seixantena d’equipaments turístics adherits

Imatge de recurs Imatge de recurs AJUNTAMENT MONT-ROIG DEL CAMP
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 18 abril 2020 09:32

Des del servei de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà s’ha creat un grup de difusió mitjançant l’aplicació whatsapp per poder comunicar-se amb el sector turístic de la comarca de forma immediata. En tan sols 24 hores, ja són més de seixanta equipaments turístic que han volgut donar-se d’alta en aquest sistema de comunicació. Des d’aquest canal es resoldran tots el dubtes del sector enfront a la situació actual.

Com a inici del contacte, s’ha utilitzat l’eina per donar suport tècnic des del Consell a tots aquells equipaments enfront a com fer la sol·licitud de la subvenció per a professionals del sector turístic afectats econòmicament pel COVID-19. Aquest ajut ha estat publicat pel de departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, i està destinada a professionals i microempreses del sector turístic, afectades per la situació de crisi, per a reprendre l'activitat un cop passat l'estat d'alarma.

Tots els equipaments que estiguin interessats en adherir-se al canal, poden fer-ho enviant un whatsapp amb la paraula ‘ALTA’ al telèfon  690 72 19 60.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: