Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Càmpings de Tarragona regalen més de 200 estades d'una setmana al personal sanitari

Un 50% dels càmpings de la demarcació ja s'han adherit a la campanya "‘Dales Un Aplauso" de Campings del Mediterráneo

Un 50% dels càmpings de la demarcació ja s'han adherit a la campanya "‘Dales Un Aplauso" Un 50% dels càmpings de la demarcació ja s'han adherit a la campanya "‘Dales Un Aplauso" ARXIU / CÀMPINGS TARRAGONA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Març 2020 14:56

La Confederación de Campings del Mediterráneo (CCM), en agraïment al comportament exemplar dels equips sanitaris davant la pandèmia del Covid 19, ha posat en marxa la campanya "Dales Un Aplauso" (@dalesunaplauso) per la que s'ofereix més d'un miler de estades d'una setmana als càmpings de l'àrea mediterrània, des del nord de Catalunya fins a Alacant. La CCM està integrada per les associacions de campings de Girona, Tarragona, Lleida, Castelló, València, Alacant i els Càmpings de Muntanya, -situats a més de 1.000 metres d'altitud a Catalunya-. D'aquestes estades, un 50% dels associats a Càmpings Tarragona ja n'han ofert 200.

Com participar-hi?

El mecanisme per optar a aquestes mini-vacances és molt senzill: només cal inscriure al web creada per a la campanya (www.dalesunaplauso.com) per participar en un sorteig davant de notari. "Desde l'afecte i el respecte, tots els propietaris, empleats i clients hem volgut tenir aquest gest amb els que s'estan arriscant en primera línia, i hem pensat que res millor que poder donar-los un descans quan tot això passi, que passarà; ells també tenen famílies i els seus els troben a faltar ", explica la presidenta de CCM, Àngels Ferré.

Les estades estan previstes en les primeres quinzenes de juliol i de setembre. A més de el personal sanitari, CCM va seleccionar deu històries solidàries (voluntaris en residències; els que realitzen la compra a la gent gran, els que estan cosint màscares; aquells que ofereixen assistència gratuïta als transportistes; psicòlegs, professors i monitors en línia ...) que rebran idèntic premi: una setmana de relax per a ells i els seus familiars.

Campaña Dales Un Aplauso

La campanya ideada per Campings del Mediterráneo es manté oberta entre els associats de la confederació. Es preveu que l'oferta inicial de més d'un miler d'estades se superi àmpliament conforme es vagin sumant més establiments d'entre els 300 càmpings que integren la CCM. A més, amb la idea que s'inscrigui el màxim nombre possible de candidats per cada 1.000 retwits vinculats a '"Dales Un Aplauso" a les xarxes socials, els càmpings de la Mediterrània es comprometen a afegir 10 nits més.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: