Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya #MontblancDesDeCasa dóna el tret de sortida a les xarxes socials

Es una iniciativa de l’Oficina de Turisme de Montblanc mentre duri el confinament

Cada dia es compartirà una fotografia a les xarxes socials que servirà per saludar Cada dia es compartirà una fotografia a les xarxes socials que servirà per saludar MONTBLANC MEDIEVAL
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 25 Març 2020 14:06

L’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Montblanc segueix operativa malgrat el confinament i la situació excepcional que s’està vivint. Les tasques habituals es realitzen per teletreball: l’atenció i informació es fa a través del correu electrònic, se segueixen preparant esdeveniments i activitats turístiques, i no s’ha deixat de comunicar a través del web turístic i de les xarxes socials. Precisament, aquesta setmana s’ha posat en marxa la campanya #MontblancDesDeCasa a les xarxes socials.

Com que la comunicació turística està del tot condicionada pel confinament en les properes setmanes, s’aniran posant en marxa accions que serveixin per interactuar amb la comunitat virtual de la marca Montblanc Medieval. Cal pensar que ara mateix hi ha hi ha més 28.000 seguidors entre Facebook, Instagram i Twitter.

La primera iniciativa anima la ciutadania a compartir fotografies a Instagram amb les vistes del municipi des de casa, és per això que se suggereixen diverses etiquetes. A banda de la clàssica #MontblancMedieval (que ja té més de 43.000 imatges), cal utilitzar-ne en funció del nucli del terme municipal des d’on es realitza: #MontblancDesDeCasa, #LaGuàrdiaDesDeCasa, #LillaDesDeCasa, #PrenafetaDesDeCasa, #RojalsDesDeCasa o #ElPinetellDesDeCasa.

Des d’aquesta setmana, cada dia s’escollirà una foto que servirà per saludar des de la pàgina de Montblanc Medieval a les tres xarxes socials. I a través de la pàgina de Facebook, es farà la votació per trobar la millor foto de la setmana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: