Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle d’experiències ‘Viu Montblanc en família!’ arrenca amb un taller de turisme familiar

El taller servirà per detectar mancances i millorar Montblanc com a destinació familiar

El primer taller de l'experiència familiar està obert a infants i adults El primer taller de l'experiència familiar està obert a infants i adults MONTBLANC MEDIEVAL
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 28 Febrer 2020 12:12

La nova edició del cicle d’experiències adreçades al públic familiar ‘Viu Montblanc en família!’ arrenca aquest dissabte, 29 de febrer, amb un taller de turisme familiar. Aquest pretén proposar millores per convertir Montblanc en una destinació més acollidora i ben adaptada a tot tipus de família.

A partir de les 10h, la sala de les Corts Catalanes acollirà els participants al taller, tant adults com infants, que aportaran la seva experiència de viatge en altres destinacions. L’objectiu és detectar les mancances i problemàtiques que tingui Montblanc com a destinació familiar, al mateix temps que es plantejaran propostes i reptes per millorar la seva experiència turística al municipi. També es pretén conèixer amb profunditat les necessitats dels infants a l’hora de viatjar. Així, a través de diferents dinàmiques de treball i jocs, aquests contribuiran a donar informació sobre les seves inquietuds, necessitats i motivacions quan viatgen en família.

El taller, que és gratuït però amb places limitades, és obert a adults i infants d’entre 6 i 14 anys que viatgin habitualment. Per participar-hi és necessari inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., trucant al 977 861 733 o bé a través del web de Montblanc Medieval.

Segona edició del cicle d’experiències familiars a Montblanc

Aquest taller encetarà la segona edició del cicle d’experiències ‘Viu Montblanc en família!’ que s’emmarca dins la iniciativa d’intervenció coordinada PECT TurisTIC en família, operació La història fa turisme. El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D’aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar.

PECT significa ‘Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial’, i en el cas del TurisTIC en família els socis beneficiaris són set: Diputació de Tarragona, Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Universitat Rovira i Virgili, Eurecat, Ajuntament de Montblanc, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i el Clúster de l’equipament de la llar i el contract CENFIM. El projecte és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: