Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Del Museu del Port al Serrallo, una passejada per terra i per mar

L'activitat programada per diumenge ens endinsa pels carrers del barri dels pescadors de Tarragona, descobrint la seva història i la seva gent, l’urbanisme i la pesca

L'activitat 'Del Museu al Serrallo' ens endinsa pels carrers del barri dels pescadors de Tarragona, descobrint la seva història i la seva gent, l’urbanisme i la pesca L'activitat 'Del Museu al Serrallo' ens endinsa pels carrers del barri dels pescadors de Tarragona, descobrint la seva història i la seva gent, l’urbanisme i la pesca MUSEU DEL PORT
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Febrer 2020 13:30

'Del Museu al Serrallo' és el nom de la proposta del Museu del Port de Tarragona per aquest diumenge 16 de febrer, a les 12h. Una activitat gratuïta adreçada al públic general que consistirà en una visita guiada que tindrà com a punt de trobada l'esplanada de davant del Museu del Port (punt 2 del mapa adjunt):

mapa Museu del Port al Serrallo

A través d'un recorregut d'una durada de 90 minuts, ens endinsarem pels carrers del barri dels pescadors, descobrint la seva història i la seva gent, l’urbanisme i la pesca. L'activitat finalitzarà realitzant un recorregut amb barca pel Port de Tarragona.

Per participar a les activitats gratuïtes, cal fer la reserva prèvia trucant al 977 259 434 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Es reservaran un màxim de quatre places per persona. Per formalitzar la reserva cal un telèfon mòbil de contacte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: