Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Estació Nàutica incrementa un 18,6% les accions promocionals per al 2020

L'entitat ha renovat el seu conveni amb els set ajuntaments col·laboradors de la Costa Daurada

Estació Nàutica va renovar el conveni amb els alcaldes dels set municipis col·laboradors, en el marc del FITUR de Madrid Estació Nàutica va renovar el conveni amb els alcaldes dels set municipis col·laboradors, en el marc del FITUR de Madrid ESTACIÓ NÀUTICA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 29 Gener 2020 17:29

Estació Nàutica de la Costa Daurada ha aprovat recentment el seu pressupost per al 2020, amb un increment del 10 % en relació al de l’exercici 2019. Al nou pressupost, destaca el Pla d’Accions per aquest 2020, amb un augment del 18,6 % de despesa. Això permetrà fer front a noves accions de promoció i comercialització, així com potenciar les ja existents.

En aquest sentit, el president d’Estació Nàutica, Quim Cristià, va destacar la confiança rebuda per part dels ajuntaments amb la revisió a l’alça de les aportacions de les seves aportacions, i va agrair aquesta aposta que permetrà fer una feina encara més bona i amb més eficàcia.

Un dels objectius que s’ha fixat per enguany Estació Nàutica és l’eliminació dels tickets de paper i substituir-los per documents en format electrònic amb codi QR als telèfons mòbil dels clients, així com la incorporació d’un channel manager per gestionar els nous canals de comercialització que s’incorporaran durant les pròxims setmanes i que permetran ampliar els punts de venda.

Renovació del conveni amb els set municipis

Estació Nàutica i els set ajuntaments col.laboradors han renovat el seu conveni anual. Aquest acte protocol·lari de firma va fer-se a Madrid, coincidint amb Fitur 2020, la fira de referència turística a l’Estat espanyol. L’acte va comptar amb la participació d’alcaldes i regidors de les set poblacions i el president d’Estació Nàutica, Joaquim Cristià. En el seu parlament, el president va fer una crida a la unitat de tots els ajuntaments i fer front comú per la recuperació del litoral de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre després dels temporals que van malmetre el litoral.

El document firmat entre les diferents parts, recull els drets i deures dels ajuntaments i Estació Nàutica. També regula la col.laboració mútua així com el compromís econòmic que assumeixen els ajuntaments amb Estació Nàutica i estableix els diferents mecanismes de control per part dels ajuntaments adherits: Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Deltebre.

A l’acte, els diferents parlaments van destacar la importància d’Estació Nàutica per tal de cohesionar els vincles de col.laboració dels ajuntaments en la promoció i comercialització d’experiències al mar, iniciada ara fa 19 anys.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: