Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El mapa de la Plana de Secà de l’Alt Camp es presenta dimecres a Valls

També es presentarà el Projecte Singular, creat amb l’objectiu de dinamitzar econòmicament la darrera plana a Catalunya on encara hi podem trobar tots els conreus típicament mediterranis

La Plana de Secà de l'Alt Camp és la darrera plana a Catalunya on encara hi podem trobar tots els conreus típicament mediterranis La Plana de Secà de l'Alt Camp és la darrera plana a Catalunya on encara hi podem trobar tots els conreus típicament mediterranis ARXIU / MN CONSULTORS
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 10 Desembre 2019 10:16

El proper dimecres 11 de desembre, a les 18:00h, a la Sala de la Societat Agrícola de Valls, tindrà lloc la presentació del mapa de la Plana de Secà de l’Alt Camp i del nou projecte singular de desenvolupament territorial vinculat a aquesta.

El mapa s'ha realitzat gràcies el suport del projecte Muntanyes Modernistes del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, i amb el finançament del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural LEADER. Pel que fa al Projecte Singular, del mateix nom, s'ha creat amb l’objectiu de dinamitzar econòmicament la Plana Agrícola de Secà de l’Alt Camp des del treball en xarxa i l’economia social i cooperativa. Aquesta proposta està impulsada per Produccions Saurines SCCL i la Direcció General d’Economia Social; promoguda pel Departament de Treball Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i amb el finançament del Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

La Plana de Secà de l'Alt Camp, marca de turisme sostenible

La Plana de Secà de l’Alt Camp és la darrera plana a Catalunya on encara hi podem trobar tots els conreus típicament mediterranis; on la diversitat d’espècies vegetals i animals comparteixen paisatge amb una pagesia que encara el futur a través del reconeixement i la posada en valor dels seus productes.

Al llarg del pròxim any 2020, les entitats impulsores d’aquesta iniciativa conjuntament amb els agents econòmics locals desenvoluparan tot un seguit d’activitats destinades a consolidar aquesta nova marca de turisme sostenible vinculada amb la cultura del territori. Un any ple d’activitats relacionades amb la vindicació dels productes i els paisatges d’aquesta part de la comarca de l’Alt Camp, un petit reducte de natura mediterrània encara desconegut i que volen situar en l’imaginari paisatgistíc del país.

Les entitats que encaren conjuntament aquesta proposta de marca són Produccions Saurines SCCL; l’Economat SCCL; Camins Km 0; Gepec. Ecologistes de Catalunya; DO Tarragona i Tasta l’Alt Camp, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: