Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Com era la vida més quotidiana del Mestre Casals?

El Museu Pau Casals del Vendrell organitza una visita teatralitzada aquest diumenge 8 de desembre

El Ramon, pescador, i la Maria, la minyona, ens acompanyaran en la visita teatralitzada d'aquest diumenge, a la Vil·la Casals El Ramon, pescador, i la Maria, la minyona, ens acompanyaran en la visita teatralitzada d'aquest diumenge, a la Vil·la Casals MUSEU PAU CASALS
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Desembre 2019 13:44

L’activitat al Museu Pau Casals, a Sant Salvador (El Vendrell), no s’atura pel pont de desembre, al contrari. El museu està obert al públic ambdós dies festius, 6 i 8 de desembre en horari de matí (de 10 a 14h) i obrirà en horari habitual de matí i tarda el dissabte dia 7 (de 10 a 14h i de 16 a 19h). A més a més de visitar lliurement el museu però, el divendres dia 6, els visitants ja van poder gaudir d’una visita guiada pel museu de la mà de guies especialitzats.

Així mateix, aquest diumenge dia 8 de desembre, a les 12h del migdia, el Museu Pau Casals organitza una visita teatralitzada amb el Ramon, pescador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, que ens aproparan a la vida més quotidiana del Mestre, amb anècdotes que ens faran conèixer la part més humana del músic. L’activitat té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts. La visita tindrà un cost de 8€ pels adults i 5€ pels menors a partir de 8 anys.

Les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant per telèfon al museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: