Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es promociona en la 41a Fira d’Andorra la Vella

La Regidoria de Turisme va comptar amb un estand propi, del 25 al 27 d’octubre

Estand de la Regidoria de Turisme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant a la 41a Fira d'Andorra la Vella Estand de la Regidoria de Turisme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant a la 41a Fira d'Andorra la Vella AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 30 Octubre 2019 07:54

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present aquest cap de setmana passat en la 41a Fira d’Andorra la Vella, que es va celebrar del 25 al 27 d’octubre al Parc Central, en ple centre comercial de la capital. Durant aquests dies, un equip de la Regidoria de Turisme ha donat a conèixer els atractius del municipi als visitants d’aquesta fira, una de les principals fires multisectorials de l’àmbit dels Pirineus, on es mostren les últimes novetats i tendències relacionades amb el turisme, l’oci, l’esport i les activitats complementàries per dur una vida sana.

En aquest gran aparador d’oci per a tots els públics, el que més va despertar l’interès dels visitants que es van apropar a l’estand de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors va ser “les platges, tranquil·les i sense aglomeracions, i les activitats que es poden realitzar al municipi”, segons ha explicat la regidora de Turisme, María José Gómez, que va assistir a la inauguració de la Fira.

Aquest és la tercera vegada que el municipi participa en aquesta fira, que és el primer esdeveniment del país pel que fa a volum de visitants i comerciants (atreu unes 100.000 persones cada any), amb la idea seduir el mercat turístic andorrà, pròxim a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: