Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Costa Daurada promociona el turisme cultural entre el mercat irlandès

‘Un viatge de descoberta cultural a la Costa Daurada’ es presenta al sector turístic de Dublín de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb l’Agència Catalana de Turisme

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha presentat recentment els sis patrimonis mundials declarats per la UNESCO davant del sector turístic irlandès El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha presentat recentment els sis patrimonis mundials declarats per la UNESCO davant del sector turístic irlandès DIPTA.CAT
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Octubre 2019 07:58

Els principals atractius culturals de la Costa Daurada, encapçalats pels sis patrimonis mundials declarats per la UNESCO a la destinació, han estat els protagonistes a Dublín de la presentació que el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha realitzat recentment davant d’alguns dels principals agents de viatges, touroperadors i periodistes especialitzats d'Irlanda.

Al costat de l’Agència Catalana de Turisme i dels seus representats a Irlanda i Regne Unit, el Patronat ha presentat ‘A Joruney of cultural Discovery around the Costa Daurada’ (un viatge de descobriment cultural a la Costa Daurada) amb un espectacular muntatge audiovisual sobre el patrimoni cultural de la destinació com a fil conductor.

Durant l’esdeveniment s’han donat a conèixer els diferents patrimonis de la Humanitat reconeguts per la UNESCO a la Costa Daurada: Poblet, el conjunt de Tàrraco, els castells, les pintures rupestres de l’Arc Mediterrani de Capçanes i Rojals, l’art de la pedra seca i la dieta mediterrània. Els assistents s’han interessat pels atractius culturals de la Costa Daurada per poder traslladar aquesta oferta als seus potencials clients i a les seves audiències, en el cas dels mitjans periodístics especialitzats.

Impuls del mercat irlandès i xifres rècord el 2018

El nombre de turistes irlandesos a la Costa Daurada ha crescut a un ritme constant i elevat en aquesta darrera dècada, passant de les 284.000 pernoctacions, l’any 2010, al rècord històric assolit durant el 2018 amb un total de 811.000 pernoctacions.

Segons la directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Marta Farrero, aquest fet demostra que “som un una destinació cada cop més coneguda i apreciada pel turisme irlandès”. Segons Farrero, aquesta presentació a Dublín ha de permetre comunicar als clients finals que “la Costa Daurada té una oferta diversa més enllà del turisme estacional i una atractiva proposta de turisme cultural”.

Fins a 30 vols setmanals entre Reus i Irlanda en temporada alta

Ryanair opera un vol diari entre Dublín i Reus d’abril a octubre i fins a tretze vols setmanals entre juny i agost. A aquests s’hi afegeixen els vols xàrter de TUI i de Sunway des de Dublín, amb dos vols setmanals cadascun.

L’Aeroport de Reus compta també amb connexions a les ciutats de Shannon, Cork i Belfast. A Shannon, Ryanair ofereix vols regulars (dos per setmana d'abril a octubre) i un vol xàrter setmanal amb TUI. Des de Cork,Ryanair ofereix tres vols setmanals i TUI. Finalment, des de Belfast, Jet2 arriba a operar quatre vols setmanals i TUI vola dos cops per setmana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: