Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Tarragona reobrirà parcialment l’amfiteatre aquest dissabte

El cost de la primera fase de les obres serà d’uns 100.000 euros

Una turista, d'esquenes, contemplant l'amfiteatre romà de Tarragona a través d'una tanca, el passat 27 de setembre del 2019 Una turista, d'esquenes, contemplant l'amfiteatre romà de Tarragona a través d'una tanca, el passat 27 de setembre del 2019 ROGER SEGURA / ACN
Turisme ACN
Dijous, 17 Octubre 2019 12:12

L’Ajuntament de Tarragona reobrirà parcialment l’amfiteatre romà aquest dissabte, tancat des de finals de setembre per problemes estructurals. Segons ha explicat el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, es permetrà l’accés fins la primera barana situada a l’entrada del recinte i fins a la taquilla. Pinedo ha explicat que la barana també s’ha hagut de consolidar, ja que ballava i hi havia risc que cedís si molta gent s’hi recolzava.

A banda es traslladaran els panells explicatius cap a aquesta zona perquè els visitants puguin comprendre i conèixer una mica més el monument. El conseller ha explicat que es destinaran uns 100.000 euros a la primera fase de les obres que permetrà l’accés a l’arena, en principi a principis del 2020.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: