Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Uns 2.000 viatgers britànics deixaran de venir a la Costa Daurada per la fallida de Thomas Cook

La FEHT demana que es comenci a treballar per trobar turoperadors i companyies aèries alternatives l’any vinent

Imatge de la torre de control de l'Aeroport de Reus i un avió de Thomas Cook estacionat a l'aparcament, el 17 de setembre del 2019 Imatge de la torre de control de l'Aeroport de Reus i un avió de Thomas Cook estacionat a l'aparcament, el 17 de setembre del 2019 ROGER SEGURA / ACN
Turisme ACN
Dimarts, 24 Setembre 2019 11:34

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme (FEHT) de la demarcació de Tarragona reclama a les administracions públiques que s’impliquin per compensar l’operativa de Thomas Cook amb altres turoperadors i companyies aèries la temporada vinent. Segons la patronal, s’estima que uns 55.000 viatgers britànics havien contractat els seus viatges a la Costa Daurada aquesta temporada 2019 amb l’operador turístic. Fins a la data, ja havien gaudit de les vacances uns 53.000 viatgers, amb la qual cosa es calcula que faltaven uns 2.000 turistes -un 5%- per fer la seva estada al territori. “La seva fallida pot afectar molt negativament als empresaris que treballaven amb aquest operador a causa dels impagaments que es patiran”, alerta la FEHT.

S’estima que una vintena d’hotels de la Costa Daurada poden resultar afectats pel cessament de l’activitat d’aquest majorista de viatges.

D’altra banda, la patronal de turisme ha recordat que els viatgers presents a la Costa Daurada afectats per la fallida “rebran tots els serveis contractats i seran repatriats en altres vols gestionats pel govern britànic”. Aquest dimarts en surten tres des de l’Aeroport de Reus cap a Belfast, Manchester i Glasgow.

En el comunicat, la FEHT també ha lamentat la fallida “d’una empresa líder en el turisme mundial i, sobretot, la pèrdua de llocs de treball que es produiran a tot el món”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: