Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visites nocturnes al Castell del Catllar

Es fan els divendres a les 21h fins a la primera quinzena de setembre / Cal fer la reserva prèvia i ser un mínim de 8 persones inscrites

Les visites de nit al Castell del Catllar es fan els divendres, a les 21h Les visites de nit al Castell del Catllar es fan els divendres, a les 21h ARXIU / INFOCAMP
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 22 Agost 2019 10:41

El Castell del Catllar, un dels monuments de referència al Baix Gaià, es pot visitar de nit tots els divendres a les 21h, fins al 8 de setembre. Les visites nocturnes proposen una experiència diferent i especial que, a més de la pròpia visita, compten amb l'acompanyament de la música en directe d'Adrián Morena Tierraseca (violí) i de Sergi Benaiges Carne (piano). En acabar la visita, els participants són obsequiats amb una copa de cava.

Per a poder visitar el castell de nit cal fer la reserva prèvia i ser un mínim de 8 persones inscrites. Les inscripcions es poden fer als telèfons 600460488 (Castell) o 977653101 (Ajuntament del Catllar). El preu de la visita és de 5 euros (gratuït fins als 8 anys).

Les visits nocturnes al Castell del Catllar és una iniciativa conjunta de la Fundació Castell del Catllar, del Consorci Turístic del Baix Gaià i de l'Ajuntament del Catllar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: