Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc estrena noves propostes de turisme familiar

Les activitats de #Safrània365, que giren al voltant de la gastronomia i dels productes de proximitat, estan incloses en el calendari del PECT TurisTIC en família 

A les instal·lacions d’Aromis es va fer una plantada de safrà A les instal·lacions d’Aromis es va fer una plantada de safrà MONTBLANC MEDIEVAL
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Agost 2019 11:02

El passat cap de setmana es van estrenar tres activitats turístiques adreçades a famílies que formen part de #Safrània365, la programació de petits esdeveniments al voltant de la gastronomia i dels productes de proximitat que organitza l'Ajuntament de Montblanc. 

N'hi va haver dues que es van realitzar el divendres i el dissabte a la tarda, en el marc de la Mostra de Cervesa Artesana que es va celebrar davant el celler modernista. El taller ‘Com i amb què s’elabora la cervesa?’ dirigit per la Segarreta va permetre descobrir els cereals amb que es fa la cervesa i tastar el most. ‘Art en vidre’, coordinat per Juga i aprèn, va ser una activitat creativa pintant sobre ampolles de cervesa. Hi hagué prop d'un centenar de participants, entre petits i grans, que en van fer una valoració molt positiva. 

D'altra banda, a les instal·lacions d’Aromis es va fer una plantada de safrà dirigida per Joan Cartanyà, que va tenir una magnífica acollida i es va omplir cada sessió, amb una trentena de persones. Es va explicar el conreu del safrà, la història, la tradició i l'estreta relació que té amb el territori de la Conca de Barberà i la Baixa Segarra. 

La plantada dels bulbs es complementarà d'aquí a tres mesos, els dies 9 i 10 de novembre, amb la collita de les flors i el taller d’esbrinament. 

PECT TurisTIC

El Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D’aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar. PECT significa “”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: