Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El laberint dels Objectius de Desenvolupament Sostenible del Parc Samà rep el visitant 30.000

Des de la seva inauguració, el dia 1 de juny en el marc de la II Festa del Modernisme, el laberint s'ha convertit en una de les atraccions estrelles del parc de Cambrils

Wako, la mascota del parc, ha estat l'encarregat del lliurament de la "Samalina Vitalícia", un passi de temporada vàlid per a 10 anys, així com una cistella amb productes de la zona Wako, la mascota del parc, ha estat l'encarregat del lliurament de la "Samalina Vitalícia", un passi de temporada vàlid per a 10 anys, així com una cistella amb productes de la zona PARC SAMÀ
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 01 Agost 2019 19:23

El laberint dels Objectius de Desenvolupament Sostenible del Parc Samà de Cambrils ha traspassat avui els 30.000 visitants. A les 00:42 hores, la família Sans Davican de París, França, s'ha convertit en el visitant 30.000 del laberint.

Wako, la mascota del parc, ha estat l'encarregat del lliurament de la "Samalina Vitalícia", un passi de temporada vàlid per a 10 anys, així com una cistella amb productes de la zona, oli de la cooperativa de Cambrils, vermut Yzaguirre, licor d'arròs el Petonet i peluixos d'alguna de les espècies del parc per als nens.

Jean Pierre, el pare de família, s'ha mostrat encantat per la notícia, "ha estat una gran sorpresa ser els visitants 30.000 del laberint, he de reconèixer que ens va sorprendre la temàtica i que vam encertar 15 de les 17 preguntes sobre els objectius de desenvolupament sostenible ", Christel, la mare, confessa haver-se divertit en el laberint i haver après coses interessants de l'Agenda 2030".

La visita de la família Sans Davican ha estat la primera, estiuegen a l'Hospitalet de l'Infant, on tenen un apartament i ve regularment a la Costa Daurada i Terres de l'Ebre; mai van anar al parc, però aquest any van veure la publicitat en línia i van anar a passar el matí, ha assenyalat que els ha agradat molt, "passes mig dia sensacional amb la família, hem provat la Sangria de Yzaguirre i ens hem comprat una caixa per gaudir-la aquestes vacances, aquesta boníssima...". El que més ha agradat a aquesta família de quatre membres del parc, ha estat el llac i les cascades, així com veure els animals en llibertat i els seus programes de conservació, és un oasi enmig del camp, no t'ho esperes i està al costat de la platja.

Per la seva banda, Marketa Stverakova, directora del parc, ha reconegut que el laberint d'aquest any ofereix una experiència de visita educativa i les respostes a les preguntes sorprenen als visitants "només el 7% dels visitants encerta les 17 preguntes de cada un dels ODS, potser això demostri que cal donar a conèixer més l'Agenda 2030 de l'ONU i els seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible ". Els errors més repetits té relació amb Rwanda, pocs coneixen que és el país al món amb major nombre de dones en el seu parlament, gairebé tots visitants opten per marcar un país del nord d'Europa; i que és el país mundial líder en la protecció del medi ambient ja el 2008 va establir la prohibició total de les bosses de plàstic, els visitants també marquen països europeus.

"El repte de l'Agenda 2030 és inclusiu, tots podem aportar alguna cosa per a la consecució dels ODS, i el donar a conèixer l'Agenda i difondre-la en un format d'oci és la petita aportació que aquest any podem fer des del parc", afirma Stverakova.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: