Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils ofereix classes de ioga al capvespre durant els mesos de juliol i agost

Música al carrer, visites teatralitzades i tallers infantils són altres de les noves activitats que ofereix el Patronat de Cambrils aquest estiu

Cambrils ofereix classes de ioga al capvespre durant els mesos de juliol i agost Cambrils ofereix classes de ioga al capvespre durant els mesos de juliol i agost MIREIA MUÑOZ
Turisme Mireia Muñoz Caballero
Dimarts, 23 Juliol 2019 16:55

Durant juliol i fins finals d’agost, Cambrils oferirà diferents activitats per a turistes i locals, completament gratuïtes i per totes les edats. La principal novetat són les activitats holístiques, protagonitzades per Suset Yoga, una classe de ioga que es troba dins del programa de 'Cambrils Destinació Saludable'.

Altres activitats que es realitzaran al municipi seran visites guiades amb trenet, la tradicional subhasta del peix, música al carrer i la possibilitat de conèixer Cambrils més a fons amb les visites teatralitzades.

Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils, afirma que amb aquestes noves activitats es vol “posar més en valor Cambrils”, anant més enllà dels seus productes turístics típics com la gastronomia i el turisme esportiu i “afegint el fet de l’experiència”.

Sunset Yoga

El passat mes de juliol van començar les classes de ioga a la platja de la Llosa, que s’allargaran fins a finals d’agost. Al juliol, l’horari és de 20:30 a 21:30h. A l’agost s’avançarà, de 20 a 21h, per adaptar-se als horaris del sol.

Gabriela Baldini, professora de Yoga Integral, Mindfulness, especialista en psicomotricitat relacional i teràpies aquàtiques és la responsable de conduir aquesta activitat. Anima a gent de totes les edats a provar les classes afirmant que “tenint en compte que vivim amb un ritme tant vertiginós, amb tantes preocupacions i presses, el ioga ens ajuda a restaurar l’equilibri i poder recuperar aquella pau tan necessària”.

No és necessari inscriure’s prèviament i la participació és totalment gratuïta. A més, el fet de realitzar les classes a la platja fa que es pugui arriscar més amb les postures complexes sense risc de fer-se mal.

Música al carrer, tallers infantils i visites en trenet fins al Parc Samà

Una altra novetat que oferirà Cambrils durant aquest estiu serà els punts de música. Cada dimarts i dijous s’oferirà música ambient en viu a la plaça del Pòsit, per fer més agradable la passejada als turistes. A més, els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes es faran tallers d’animació infantil i d’animació familiars al Parc del Pescador.

Donat l’èxit que l’any passat va tenir la proposta del trenet amb entrada al Parc Samà, aquest any els dies disponibles per fer el recorregut passen d’un a dos matins. El recorregut començarà al Patronat i anirà fins el Parc Samà, on es podran quedar a visitar-lo per després tornar al port amb el mateix trenet.

A més, també s’han reforçat la ruta de trenet turístic del municipi que mostra els principals racons d’interès i que enguany ha afegit el rus als idiomes de locució que ja existien: català, castellà, francès, anglès, alemany i, ara, rus.

Conèixer la tradicional subhasta del peix

La vila del Baix Camp va estrenar la temporada passada la visita a la Confraria de Pescadors. El visitant té l’oportunitat de visitar el port de Cambrils i conèixer de primera mà com funciona la subhasta de peix en una de les visites comentades que s’ofereixen en el catàleg d’activitats turístiques de Cambrils.

Les persones que s’inscriguin a les visites el port i de la vila gaudiran d’una ampolla de vinagre, una promoció de la mà de la Cooperativa Agrícola de Cambrils.

El Barri Antic

Una altra de les visites guiades per viure el Cambrils més típic és la del Barri Antic, on el turista podrà passejar entre els carrers i places de la part més tradicional de la vila, així com comprar productes de KM 0 als comerços de la zona.

Aquesta activitat està conduïda per un actor caracteritzat d’època que explica el dia a dia del Cambrils més autèntic. A més, i com una altra novetat d’aquesta edició, la visita guiada inclou el trajecte d’anada amb el trenet turístic, amb la voluntat de promoure aquesta zona de la vila i generar més visitants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: