Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els càmpings de Tarragona podran modernitzar-se i fer millores a les seves instal·lacions

L'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat ha valorat molt positivament l’aprovació d’aquesta modificació, durant el darrer ple de Tarragona, per adaptar-lo al Pla Director del Sistema Costaner (PDUSC)

El càmping Las Palmeras és un dels set establiments que formen l'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat El càmping Las Palmeras és un dels set establiments que formen l'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat CÀMPINGS TARRAGONA CIUTAT
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Juliol 2019 13:40

L'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat valora molt positivament el nou escenari que s'obre després que en el darrer ple municipal s’hagi aprovat la Modificació Puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Tarragona per adaptar-lo al Pla Director del Sistema Costaner (PDUSC). Aquesta aprovació permetrà que es desbloquegin les inversions pendents al sector dels càmpings perquè aquests es puguin modernitzar i adaptar-se així a les peticions dels seus usuaris.

Aquest procés, que culmina ara una part, es va endegar el novembre del 2014 quan es va aprovar el text refós del PDUSC per part de la Generalitat. Ara, en una següent fase, caldrà esperar a la seva tramitació perquè el desbloquejament de les inversions es pugui dur a terme.

Des de l’Agrupació, es preparen per encarar aquesta nova fase per poder adaptar les instal·lacions existents a l’evolució del sector amb creixent competència, sempre fidels a un model de turisme familiar, sostenible i de qualitat.

L'Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat

Els set càmpings de Tarragona ciutat –Las Salinas, Platja Llarga, Las Palmeras, Torre de la Mòra, Tamarit Beach Resort, Trillas Platja Tamarit i Caledònia– representen el 75% de les pernoctacions i generen més de 400 llocs de treball directes, a més de ser reconeguts internacionalment i contribuir al prestigi de la ciutat a l’exterior.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: