Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç renova els continguts dels panells turístics del municipi

Els nous panells incorporen informació útil tant pels visitants com pels propis habitants de l’Arboç

Panell Turístic ubicat a la rambla de Josep Gener de l'Arboç Panell Turístic ubicat a la rambla de Josep Gener de l'Arboç RUTER
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 05 Juliol 2019 09:25

Vilatans i visitants estan d’enhorabona. S’ha renovat la informació dels panells turístics presents en cinc punts estratègics de la vila de l’Arboç: la rambla de Josep Gener, la plaça de la Badalota, la plaça de Catalunya, l’estació de Renfe i la piscina coberta municipal.

Aquesta renovació, que s’emmarca en l’acció continua per a la millora de la competitivitat i de la qualitat de l’Arboç com a destinació turística, també s’ha volgut aprofitar per atorgar als panells turístics un plus d’utilitat i fer-los utilitzables i pràctics també per a la ciutadania arbocenca.

D’aquesta manera, s’ha ampliat la informació amb la incorporació d’un mapa actualitzat de tot el nucli urbà amb informació turística, però també amb molta més informació útil tant pels visitants com pels propis ciutadans de la vila, com ara la ubicació dels equipaments esportius, parcs infantils, gimnasos urbans, oficina de correus, parades de bus i de taxi, cabines telefòniques, pàrquings, etc.

La renovació dels continguts dels panells turístics de l’Arboç és una actuació impulsada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç que s’ha finançat amb fons propis i fons procedents de la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris del qual l’Arboç n’és beneficiari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: