Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls bat el rècord de visites als monuments oberts per Sant Joan

Més de 500 persones participen en les visites guiades durant la Festa Major

El campanar de l'església de Sant Joan ha estat el monument més visitat, amb 256 persones El campanar de l'església de Sant Joan ha estat el monument més visitat, amb 256 persones AJUNTAMENT DE VALLS
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 27 Juny 2019 18:02

Rècord absolut de visites als monuments de Valls per Sant Joan. La proposta de l’Oficina Municipal de Turisme de Valls d’aprofitar la festa grossa per donar conèixer a fons alguns espais patrimonials de la ciutat ha estat enguany tot un èxit i s’han assolit les 538 visites durant tot el cap de setmana.

Els visitants han pogut conèixer, en horari de 10 a 14 de la tarda, dissabte 22 i diumenge 23 de juny, el Refugi antiaeri de la plaça del Blat; les rajoles de ceràmica del segle XVII de la Capella del Roser; la Galeria de Vallencs Il·lustres i la Sala de plens de l’Ajuntament de Valls i el campanar més alt de Catalunya. Precisament, el campanar de l'església de Sant Joan ha estat el monument més visitat, amb 256 persones que hi han pujat i, fins i tot, s’hi ha format cues de gent que volia gaudir de les vistes més privilegiades de la ciutat.

                                                    Sala de plens de l'Ajuntament de Valls: 

sala de plens Valls

L’Oficina Municipal de Turisme de Valls ha tornat a apostar en aquesta Festa Major de Sant Joan per obrir els monuments i oferir aquestes visites guiades a un preu d’un euro de forma lliure, sense que necessitat de reserva prèvia.

Els vallencs i vallenques, i també gent vinguda d’arreu, han combinat les visites amb altres actes culturals i tradicionals de Sant Joan, en una de els festes majors més participatives que es recorden dels últims anys.

L'Oficina Municipal d'Informació i Turisme de Valls

La nova Oficina Municipal d’Informació i Turisme de Valls es va inaugurar el passat mes de març i es troba a la històrica casa de Santes Creus, al carrer de la Cort, número 3, a tocar de l’Ajuntament i del Museu Casteller de Catalunya, en ple Barri Antic. Les actuals instal·lacions són més modernes i àmplies per atendre la demanda dels visitants.

Per més informació, podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de Valls al telèfon 977 612 530.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: