Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tamarit disposarà d'una de les plataformes aquàtiques més grans de la Costa Daurada

Es tracta d'un parc aquàtic inflable de gairebé 1.000 metres quadrats

Imatge de la plataforma aquàtica Sports Park XL que estarà a la plaja de Tamarit Imatge de la plataforma aquàtica Sports Park XL que estarà a la plaja de Tamarit CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Juny 2019 12:50

Tamarit comptarà amb un nou atractiu turístic, a partir del proper dissabte 15 de juny: una plataforma aquàtica a la vora del castell. La plataforma serà una de les més grans de tota la Costa Daurada, amb gairebé 1.000 metres quadrats, i romandrà oberta durant tot l'estiu a la platja de Tamarit.

El Tamarit Beach Resort ha confirmat que en els pròxims dies es procedirà a la instal·lació d'un dels parcs aquàtics inflables més grans de la Costa Daurada. Amb prop de 1.000 metres quadrats, la plataforma Sports Park XL, en forma d'illes interconnectades, ofereix varietat de proves i jocs en tot el recorregut. Existeixen fins a quatre zones diferents amb els seus respectius nivells de desafiament, en què tots els públics podran divertir-se sense fi amb un ampli ventall de jocs i steps. A més, compta amb un sistema d'accés especial (SUS) perquè els participants puguin escalar la plataforma amb més facilitat, el que la converteix en una activitat ideal per a grans i petits.

La plataforma estarà disponible per a tothom des del proper 15 de juny fins al 15 de setembre, en horari de 10 h a 19 h. Amb més de 30 articles diferents en la seva construcció, l'Sports Park XL compta amb un aforament de 70 persones per hora que aniran rotant al llarg del dia.

El director General d’Operacions del Tamarit Beach Resort, Andrius Genys, comenta que “és una inversió necessària per oferir un plus als nostres clients”. “Volem potenciar Tamarit com a destinació estrella de la Costa Daurada i Catalunya; volem que el nostre ressort sigui referent per a tota classe de turistes i amb accions com aquesta ens agradaria brindar la possibilitat als visitants de Tamarit de gaudir d'una cosa única durant les seves vacances”, afegeix. El càmping, un dels punts d'accés directe a la platja, compta també amb pàrquing obert al públic i facilitats per a la reserva d'activitats en grup (escolars o corporatius).

Sobre Tamarit Beach Resort

Tamarit Beach Resort és un càmping al nord de la ciutat de Tarragona, als peus del castell de Tamarit. Un ressort familiar, perfecte per a tots els públics i que compta amb la barreja ideal entre el contacte amb la natura, el relax del wellness, l'entreteniment, l'esport, i la gastronomia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: