Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca acull la presentació del Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2018-2022

Aquest full de ruta vol afavorir un creixement sostenible i una gestió intel·ligent de l’activitat turística, oferir una experiència turística excepcional i millorar la competitivitat de l'oferta

La presentació i benvinguda a l'acte ha anat a càrrec del president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura La presentació i benvinguda a l'acte ha anat a càrrec del president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 24 Mai 2019 16:57

Aquest matí l'Aula Magna de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a Vila-seca ha acollit la presentació del nou Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2018-2022, amb l'assistència de diversos representants del sector turístic català, tant del sector públic com del privat. 

La presentació i benvinguda a l'acte ha anat a càrrec del president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, i el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Martí Carnicer. A continuació, el director general de Turisme, Octavi Bono, ha presentat el Pla Estratègic que marca i defineix el model turístic.

Aquest Pla Estratègic vol afavorir un creixement sostenible i una gestió intel·ligent de l’activitat turística, oferir una experiència turística excepcional, millorar les nostres condicions competitives i replantejar l’organització i la governança per situar Catalunya com una de les millors destinacions turístiques de la Mediterrània. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: