Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc acull una nova trobada de vehicles clàssics

Aquest dijous, 23 de maig, hi haurà una concentració de Matra-Simca davant el celler modernista

En aquesta trobada de vehicles clàssics a Montblanc es podrà veure una dotzena de Matra Simca Bagheera En aquesta trobada de vehicles clàssics a Montblanc es podrà veure una dotzena de Matra Simca Bagheera CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Mai 2019 10:49

Montblanc tornarà a acollir una concentració de vehicles clàssics, el pròxim dijous 23 de maig. Aquest 2019 ja se n'han fet de Ferrari, Alfa Romeo, Volkswagen i Lancia. En aquesta ocasió es podran veure una dotzena de Matra Simca Bagheera, un esportiu francès que es va produir a finals de la dècada dels 60 i inici dels 70 del segle XX.

Els cotxes estaran exposats a la plaça del celler modernista, davant l'Oficina de Turisme. El grup té previst dinar a Montblanc i després fer la visita guiada a la vila, per la qual cosa, entre les 13 h i les 17 h, es podran veure aparcats davant la façana de la Catedral del Vi.

L'Oficina de Turisme i la Policia Local de Montblanc faciliten al màxim que aquests grups puguin gaudir d'una estada a la vila. És per això que es garanteixen accessos i aparcaments i s'adapten les visites a les característiques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: