Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc assistirà a les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya

Des de la seva creació, l’ens montblanquí no ha faltat mai a aquesta cita professional

L'oficina municipal de Turisme de Montblanc L'oficina municipal de Turisme de Montblanc CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Mai 2019 10:17

L’Oficina de Turisme de Montblanc assistirà, un any més, a les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya, que enguany arriben a la seva XXV edició, i esdevenen el punt de trobada anual dels professionals que es dediquen a la gestió turística de les destinacions catalanes. L’esdeveniment se celebrarà els dies 22 i 23 de maig se celebrarà, a la Pobla de Segur (el Pallars Jussà).

Enguany, participarà el director de Ràdio Montblanc i conductor de la secció ‘Passió pel Turisme’, Josep Ardilla, com a representació montblanquina. El locutor realitzarà una sessió teòrica i pràctica titulada ‘Com millorar la comunicació de les Oficines de Turisme amb la premsa’.

19 anys de les Jornades

Les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya són un fòrum formatiu, d'intercanvi d'experiències i de descoberta del territori. Des que es creà, l’any 2000, la representació montblanquina no hi ha faltat mai. Al llarg dels anys, fins i tot hi ha hagut un protagonisme amb la participació en diverses ponències i taules de treball, com va succeir l'any passat amb una xerrada de les tècniques de turisme de l'Ajuntament de Montblanc, Toñi González i Natàlia Moruno.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: