Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Baix Penedès i el Circ Raluy volen crear 'packs' turístics familiars

Es tracta d'oferir caps de setmana temàtics al Vendrell, Calafell i Cunit, que es farien a la primavera i a la tardor

L'històric Circ Raluy esdevindrà un atractiu turístic als municipis marítims del Baix Penedès L'històric Circ Raluy esdevindrà un atractiu turístic als municipis marítims del Baix Penedès CCBP
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 22 Mai 2019 08:50

L'àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès s'ha reunit amb la directora comercial del Circ Raluy Legacy, per tal d'iniciar una col·laboració que ofereixi una acció atractiva a la comarca, tant per a públic familiar resident al Baix Penedès com a possibles nous visitants. Es tracta d'oferir caps de setmana temàtics al Vendrell, Calafell i Cunit, que es farien a la primavera i a la tardor, que acostumen a ser temporades més fluixes a nivell turístic.

Tal i com apunta la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, "el nostre gran objectiu és que el Baix Penedès es dinamitzi en diferents àmbits, i el turístic és fonamental per captar nous públics i nous prescriptors que ens puguin recomanar". Per això, "el públic familiar és important captar-lo en altres èpoques de l'any i aconseguir desestacionalitzar el turisme comarcal", afirma el conseller de Turisme del Baix Penedès, Jaume Casañas. "Creixem que aquesta pot ser una activitat molt ben rebuda, i confiem que es pugui tirar endavant en els propers mesos".

Des dels municipis també es valora molt positivament iniciatives d'aquest tipus. La regidora de Turisme de Calafell, Maite González, també defensa que "treballar de forma conjunta ajuda el territori, i el suport entre nosaltres és primordial per poder créixer".

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, -segona per la dreta- després de l'acord amb els regidors de turisme i la directora de Circ Raluy Legacy (CCBP):

packs familiars Baix Penedès

La iniciativa compta amb la col"laboració del Penedès Marítim i el Gremi d'Hostaleria del Baix Penedès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: