Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presenten 'Camí de Mestral', la nova ruta de senderisme de les Terres de Mestral

La nova ruta, que es presentarà aquest dimarts 30 d'abril a Pratdip, ofereix en tan sols quatre dies una combinació de mar i muntanya amb panoràmiques de tot el territori

Aquest dimarts es presentarà a Pratdip el nou producte turístic 'Camí de Mestral' Aquest dimarts es presentarà a Pratdip el nou producte turístic 'Camí de Mestral' MIDIT
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 29 abril 2019 12:31

El proper dimarts 30 d'abril, a les 12h, al Casal Municipal de Pratdip (Av. Catalunya, 9), tindrà lloc la presentació del nou producte turístic 'Camí de Mestral', promogut pel MIDIT (Mancomunitat d'Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip). La presentació anirà a càrrec de David Esteller de Tourislab i Izaskun Cendegui, coordinadora de la Mancomunitat.

El producte turístic 'Camí de Mestral' s'ha treballat conjuntament amb el sector públic i privat del territori de la MIDIT des de l'any 2017 amb l'objectiu de promocionar les Terres de Mestral i afavorir-ne la seva activitat econòmica i consolidar el treball en xarxa.

'El Camí de Mestral' ofereix en tan sols quatre dies una espectacular combinació de mar i muntanya amb panoràmiques infinites al territori de les Terres de Mestral. Una zona de petits pobles d’interior i de costa que conserven l’essència d’una ruralitat ben viva, ideal per a senderistes contemplatius amb ganes de descobrir indrets oblidats de gran bellesa.

Aquest projecte està promogut per la MIDIT amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i pel Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social , en el marc de la línia de subvenció de projectes innovadors i experimentals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: