Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus rep gairebé un 40% més de turistes aquesta Setmana Santa

El Gaudí Centre i la Casa Navàs, els espais més visitats

Turistes a la nova Casa del Vermut i el Vi a Reus, ubicada a la planta baixa de l'edifici central de l'Estació Enològica Turistes a la nova Casa del Vermut i el Vi a Reus, ubicada a la planta baixa de l'edifici central de l'Estació Enològica AJUNTAMENT DE REUS
Turisme ACN
Dimecres, 24 abril 2019 16:11

La temporada turística de Setmana Santa a la ciutat ha tancat amb un resultat positiu i un increment significatiu d’un 39,94% del nombre de visitants als espais patrimonials de la ciutat respecte el mateix període de l’any passat. D’aquesta manera, un total de 4.954 persones han visitat els diferents espais entre el 15 d’abril i el 22 d’abril -mentre el 2018 es van rebre 2.975 turistes-, segons informen fonts municipals. L’espai d’interpretació d’Antoni Gaudí va mantenir pràcticament el mateix nombre de visitants que l'any anterior, amb un total de 1.909 visitants. Un dels elements que han centrat l’interès dels turistes ha estat el nou Espai Park Güell, amb la nova maqueta recentment estrenada. A la Casa Navàs les visites s'han disparat: 1.288 persones en conjunt, respecte les 210 que la van visitar el 2018.

Visitants a l'espai d'interpretació d'Antoni Gaudí de Reus, que recentement ha estrenat una nova maqueta interactiva de l'espai: 

espai interpretació Antoni Gaudí

Aquest increment es deu a la nova proposta d’obertura de l’espai modernista de la ciutat. L’espai modernista del Pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata també ha experimentat un creixement de turistes, amb un 13% més de visitants que l’any passat. Durant la Setmana Santa l’han visitat 786, respecte els 682 de l'any anterior.

Pel que fa a l’espai patrimonial del campanar, va ser visitat per un total de 681 persones, fet que suposa un notable increment del 62% respecte l'any passat (381), i més d'un centenar van fer la visita guiada a la Ruta del Moderisme 'Reus 1900'. La majoria dels visitants en tots aquests espais eren catalans.

Una de les novetats d’aquesta Setmana Santa ha estat la incorporació en els espais visitables de la nova Casa del Vermut i el Vi que ha atret l’atenció de curiosos i visitants, majoritàriament de la mateixa ciutat de Reus -un 60%.

Des de dimarts 16 al dilluns 22, han passat un total de 250 visitants per la Casa del Vermut i el Vi, el nou espai ubicat a una part de la planta baixa de l'edifici central de l'Estació Enològica, on s'informa de l'oferta turística de la ciutat i de les activitats que es poden fer al voltant del vermut.

La gestió de Reus Promoció

L'Agència de Promoció de Ciutat Reus Promoció ha intensificat durant la passada Setmana Santa la seva activitat turística i de promoció de ciutat ampliant els serveis que ofereix als visitants i ciutadans. D'una banda, es van ampliar els horaris de visita al patrimoni de la ciutat, i des de les dues oficines de turisme es va promocionar el programa d'actes de la Setmana Santa, així com les visites guiades i altres activitats turístiques que es fan a la ciutat durant aquestes dates.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: