Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Nit de Turisme de Mont-roig donarà la benvinguda a la nova temporada

Aquest dijous 25 d’abril també s’entregarà el premi Nit del Turisme 2019

Imatge de recurs del turisme de Mont-roig Imatge de recurs del turisme de Mont-roig AJUNTAMENT MONT-ROIG DEL CAMP
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 24 abril 2019 11:47

El dijous 25 d’abril se celebrarà la dinovena edició de la Nit del Turisme de Mont-roig del Camp, a partir de les 21 h al renovat restaurant Casablanca Cristal de Miami Platja. Per a la gala s’han convidat uns 600 establiments que formen part del teixit empresarial local. La mateixa nit es donarà la benvinguda a la nova temporada turística i es presentaran les novetats del sector.

També es farà l’entrega del Premi Nit del Turisme, que té com a objectiu reconèixer el treball i la trajectòria d’empreses, entitats o institucions del municipi que contribueixen en el desenvolupament turístic i que aposten per la qualitat i la diferenciació.

Imatge d'arxiu de la Nit del Turisme de Mont-roig del Camp 2018 (CEDIDA)

niturisme montroig

Candidatures del Premi Nit del Turisme 2019

Les persones assistents a la gala Nit del Turisme seran les encarregades de votar entre quatre candidatures per atorgar el premi.

Una de les opcions és ‘Megabici Bike & Coffe’, que ha creat l’única cursa BTT a la Costa Daurada, la ‘BTT Costa Daurada Bike Race’, i ha millorat les seves instal·lacions.

El restaurant ‘El Vaixell’ és un dels candidats per la bona crítica dels clients, la trajectòria professional i la seva consolidació com a referent de la cuina mediterrània a Miami Platja.

L’altre finalista gastronòmic és ‘La Cuina de l’Ermita’ per la seva cuina tradicional catalana i per donar un valor afegit ai paisatge i l’entorn de l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca.

La quarta possibilitat és ‘Rentalmar’ una de les empreses pioneres en el lloguer d’apartaments turístics del municipi, que orienta la seva oferta al turisme familiar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: