Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Viatja a Tàrraco' en família

El taller que tindrà lloc aquest diumenge 7 d'abril ens permetrà conèixer com era l’antiga Tàrraco

Imatge d'arxiu de l'activitat familiar 'Viatja a Tàrraco' Imatge d'arxiu de l'activitat familiar 'Viatja a Tàrraco' MNAT
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 06 abril 2019 11:03

Aquest diumenge 7 d’abril el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) ens proposta  una nova activitat del programa familiar 'Vine al Museu en família! Pots fer una gran descoberta', organitzat pel MNAT. En aquesta ocasió, a l’activitat 'Viatja a Tàrraco' coneixerem el que va ser i què va significar la ciutat de Tàrraco.

Convertits en exploradors, descobrirem, a través dels àmbits de l’exposició 'TARRACO/MNAT', com era la ciutat de Tàrraco al segle II dC, com eren els seus edificis, les seves cases, la seva gent i les seves costums. Una oportunitat per fer, després de quasi dos mil anys, un viatge a Tàrraco.

L’activitat es realitza al Tinglado 4 (Moll de Costa. Port de Tarragona) a les 11 h (té una durada aproximada de 2 hores), i un preu de 5 € per persona. Cal fer reserva prèvia al tel. 977 25 15 15 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La programació familiar finalitza el proper 5 de maig, amb l’itinerari “Dels Munts a Tamarit”, a la Vil·la romana dels Munts. Més informació a aquest enllaç

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: