Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc, finalista per convertir-se en Capital del Turisme Rural 2019

Es tracta d’una iniciativa impulsada pel portal Escapada Rural, i a través d’aquest es poden votar les poblacions finalistes, fins al 28 d’abril

A través del portal d'Escapada Rural es poden votar les poblacions finalistes A través del portal d'Escapada Rural es poden votar les poblacions finalistes CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Març 2019 16:54

Montblanc ha estat una de les 10 poblacions finalistes per ser nomenada Capital del Turisme rural 2019 pel portal líder en aquest sector turístic Escapada Rural. La capital de la Conca de Barberà ha estat seleccionada d'entre 215 candidates prèvies. La població guanyadora de la tercera edició d'aquest reconeixement serà escollida a través d'una votació popular que ja està en marxa. Els vots es poden fer fins el diumenge 28 d'abril a través del portal web d’Escapada Rural.

La Capital del Turisme Rural té per objectiu donar visibilitat a municipis de menys de 10.000 habitants que aposten pel aquest tipus de turisme. Les característiques de Montblanc han facilitat que fos triada com a finalista. Recentment nomenada Vila Amb Caràcter per l'Agència Catalana de Turisme, es disposa d'un ampli ventall d'atractius turístics que van més enllà de la monumentalitat del patrimoni. Fa anys que les pedanies s'han convertit en dinamitzadores de turisme rural. La Guàrdia dels Prats, Lilla, Prenafeta, Rojals, la Bartra o els Cogullons són indrets amb establiments turístics, paisatges i elements patrimonials que s'han vist impulsats per la recuperació dels camins.

Des de l'Oficina de Turisme de Montblanc es veu com una gran oportunitat de projecció, un aparador singular que coincidirà amb la celebració de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi.

La resta de finalistes

Pel que fa a la resta de finalistes, aquests han estat Almagro, Buñol, Cangas de Narcea, La Hiruela, Navaluenga, Parada de Sil, Santillana del Mar, Setenil de las Bodegas i Trujillo. En la primera edició la població guanyadora va ser Sigüenza amb una participació de més de 30.000 votants. L'any passat pràcticament es va doblar la participació, amb 56.000 vots en total i el reconeixement se l'endugué Aínsa Sobrarbe amb 16.000 vots.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: