Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc acull diverses trobades d’aficionats als vehicles clàssics

Aquest diumenge, 17 de febrer, hi ha hagut concentracions de Ferrari i Alfa Romeo i el pròxim diumenge seran protagonistes els Volkswagen

Prop d'una vintena de Ferrari es van concentrar a la plaça de Sant Francesc Prop d'una vintena de Ferrari es van concentrar a la plaça de Sant Francesc CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Febrer 2019 16:51

Montblanc ha acollit aquest diumenge, 17 de febrer, dues concentracions de vehicles clàssics. A la plaça Sant Francesc es va realitzar una trobada de prop d’una vintena de vehicles de la marca Ferrari, mentre que davant l’antic celler modernista i l’Oficina de Turisme es van concentrar un nombre semblant d’Alfa Romeo. L’arribada dels vehicles va atraure centenars de curiosos que es van passejar per la zona i van realitzar nombroses fotografies mentre els propietaris dels vehicles realitzaven les seves visites guiades per Montblanc.

La temporada de calçotades afavoreix l’arribada de molts grups organitzats a la conca de Barberà que, a més d’arribar per tastar aquest àpat típic, també realitzen visites guiades a Montblanc, les quals es converteixen en un atractiu més afegit a l’experiència gastronòmica.

El 2019 ha començat amb una gran activitat de visites guiades al municipi, motiu pel qual des de l’Oficina de Turisme i la Policia Local faciliten al màxim que els visitants puguin tenir una estada satisfactòria a Montblanc. És per això que es garanteixen accessos i aparcaments i les visites s’adapten a les característiques de cada grup.

El pròxim diumenge es concentraran grups d’aficionats als Volkswagen i ho faran, de nou, a la plaça del celler modernista, la Catedral del Vi, davant l’Oficina de Turisme. D’altra banda, hi ha prevista una altra trobada, en aquest cas de vehicle de la marca Lancia, pel mes de març.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: