Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou, Cambrils, Reus i PortAventura impulsen una campanya turística conjunta

L’objectiu és fidelitzar i atreure nous visitants durant la Setmana Santa i l’estiu

Imatge d'arxiu de la Platja de Llevant de Salou Imatge d'arxiu de la Platja de Llevant de Salou VISIT SALOU
Turisme Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Febrer 2019 16:37

Els municipis de la Costa Daurada Cambrils, Salou i Reus, juntament amb PortAventura World sumen esforços amb una campanya turística adreçada al públic final, amb la finalitat de fidelitzar i atreure nous visitants durant la temporada de Setmana Sant i l’estiu. La idea consisteix a realitzar diverses accions que mostrin de manera atractiva la gran oferta de platges de qualitat, de gastronomia, cultura, patrimoni i del ressort temàtic, en un radi de pocs quilòmetres de distància i adreçada, principalment, al públic familiar.

Les localitzacions per a les accions de promoció han estat triades en relació als principals mercats emissors estatals i francès, d'on provenen bona part dels visitants del territori i amb un clar potencial d'atraure'n de nous.

Andorra

La primera acció prevista serà els dies 8, 9 i 10 de febrer a Andorra, a VallNord (estació de Pal) i al Centre Comercial Illa Carlemany. L’acció es desenvoluparà els dies 8 i 9 de febrer, de 18 h a 21 h, al Centre Comercial Illa Carlemany amb un espectacle de SésamoAventura i degustació de Vermut de Reus i els dies 9 i 10 de febrer a les pistes d’esquí de Pal a VallNord, amb degustació de vermut de Reus de 12 h a 15 h. Aquesta és una acció adreçada al públic francès, rus, andorrà, estatal i català.

Accions a França i el nord d’Espanya

La resta d’accions estan previstes a França i el nord d’Espanya. Després de la promoció a Andorra, el següent destí serà el Saló Mundial de Turisme, a París, del 14 al 17 de març. A continuació, del 29 al 31, la campanya es traslladarà a Sevatur, una fira de vacances que se celebra a Irun, del 29 al 31 de març, i on es pot trobar l’oferta més completa, obrint espai a nous tipus de turisme. Posteriorment, els dies 5, 6 i 7 d’abril, les accions es destinaran a la Fira Internacional de Turisme, una trobada de professionals i públic final al voltant del turisme, que se celebra a un entorn estratègic, al cor de La Rioja, Logroño. Finalment, l’última acció prevista serà al saló aragonès de turisme Aratur, del 5 al 5 de maig, a Saragossa. Durant aquests tres dies, hi haurà degustació de productes de gastronomia, destinacions turístiques nacionals i internacionals, activitats, tot el necessari per planejar les vacances familiars.

Per a totes aquestes accions promocionals s’ha editat una imatge conjunta, s’ha editat un fulletó conjunt amb informació de tots els municipis i PortAventura World i material de marxandatge per repartir a cada promoció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: