Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El parc d’oci Calafell Aventura es posarà en marxa a mitjans de març

El complex situat a l’antic càmping Buen Vino suposa una inversió superior als 900.000 euros

El complex s’està construint als terrenys de l’històric càmping Buen Vino El complex s’està construint als terrenys de l’històric càmping Buen Vino AJUNTAMENT DE CALAFELL
Turisme ACN
Dijous, 13 Desembre 2018 17:47

Els promotors del parc d’activitats a l’aire lliure Calafell Aventura han anunciat que obriran el 18 de març, segons ha fet públic l’Ajuntament d’aquest municipi del Baix Penedès. El complex, que s’està construint als terrenys de l’històric càmping Buen Vino, suposa una inversió que supera els 900.000 euros i garanteix la preservació de la pineda perquè quedarà integrada a les atraccions.

 

pinars Calafell càmping

 

Entre les activitats que tindrà el nou parc hi haurà minigolf, tirolines, rocòdrom, cinema 4D, servei de bar i restauració, toros mecànics i altres ginys, un espai per a organitzar esdeveniments, una zona de paint-ball i activitats de teambuilding. El portaveu dels promotors, Isidre Farré, ha assegurat que l’entrada serà gratuïta i l’accés a les atraccions requerirà una targeta de prepagament.

Farré ha admès que la inversió inicial s’ha incrementat en gairebé el doble de diners degut a les mesures de seguretat i a l’ambició que ha anat agafant el projecte. La intenció dels promotors és obrir tot l’any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: