Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Consell del Baix Penedès impulsa un mapa turístic amb els elements característics de cada municipi

Es tracta d’un mapa, en format dibuix, que es posarà a disposició dels turistes que visitin la comarca

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, i el conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, mostren el nou mapa La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, i el conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, mostren el nou mapa CCBP
Turisme Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Desembre 2018 17:55

El Consell Comarcal del Baix Penedès continua creant noves accions per donar a conèixer la comarca. En aquesta ocasió, ha elaborat un mapa gràfic on hi destaquen els elements que caracteritzen a cada un dels 14 municipis que integren la comarca. L’esquematització del mapa també el fa idoni per treballar-lo a les escoles, però principalment, per a posar-lo a disposició dels turistes que s’adrecin als ajuntaments dels municipis del Baix Penedès.

El mapa va ser presentat per la presidenta del Consell Comarcal, Eva M. Serramià, i el conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, que han volgut destacar que el mapa servirà també per realçar el territori. “Tenim una comarca amb una qualitat i unes característiques molt destacables, i ho hem de destacar des de diferents àmbits” ha expressat Casañas.

1r ‘Instawalk’ Comarcal

El Consell Comarcal ha volgut fer ús de les xarxes socials per incentivar a les persones a visitar la comarca. Per aquest motiu, han creat el canal d’Instagram ‘InstaBaixPenedes’ com a via de comunicació turística. Des d’allà es va promulgar la primera sortida, coneguda com a ‘Instawalk’, per visitar els paisatges de Bonastre, Masllorenç i Albinyana, així com tastar la gastronomia autòctona, a càrrec dels restaurants Ull de Llebre i Vell Papiol, L’Obrador i Cal Badejo; el tast de vins va anar a càrrec del celler Un Sol Cel.

La sortida va ser un rotund èxit, va aconseguir en tan sols 2 dies omplir l’autocar. “La finalitat és desestacionalitzar el turisme, fent una activitat que es programarà al llarg de l’any. Cada participant es converteix en prescriptor de la comarca, i això és molt positiu” ha comentat la presidenta del Consell Comarcal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: