Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Gaudí Centre de Reus estrena la nova il·luminació

Amb el nou sistema d'enllumenat led, la façana del Gaudí Centre guanyarà qualitat i oferirà una gamma cromàtica amplíssima de colors i tonalitats

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Cultura, Comerç i Turisme, Montserrat Caelles, al davant de la façana del Gaudí Centre L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Cultura, Comerç i Turisme, Montserrat Caelles, al davant de la façana del Gaudí Centre CEDIDA
Turisme Redacció Infocamp
Dijous, 15 Novembre 2018 12:33

El Gaudí Centre de Reus torna a lluir després que s’hagi instal·lat una nova il·luminació a la façana, incorporant el nou sistema d’enllumenat led, i renovant la instal·lació original que tenia l’edifici des que es va obrir al públic l’any 2007.

La façana del Gaudí Centre guanyarà en qualitat d’il·luminació, oferint una gamma cromàtica amplíssima de possibilitats infinites, tan a nivell de colors, com d’intensitat i freqüència del canvi de tonalitats. Aquesta versatilitat permetrà identificar l’edifici amb motius i campanyes concrets, com per exemple, quan s'il·lumina el patrimoni per commemorar dates especials, com a mostra de solidaritat en campanyes determinades o altres esdeveniments (per exemple el dia de la dona treballadora, el dia mundial de la lluita contra la sida...).

La porta d'entrada del visitant

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha remarcat que “amb aquesta actuació volem un cop més que el Gaudí Centre sigui la nostra porta d’entrada al turisme de la ciutat, un espai que en els seus 10 anys de trajectòria i amb prop de 750.000 visites des que es va obrir al públic, ha consolidat un model turístic propi, que ha estat capaç d’evolucionar i adaptar la seva oferta a les demandes del públic”.

D’altra banda, aquest canvi millora les prestacions de l’edifici des del punt de vista energètic, ja que es tracta d’una solució més sostenible i suposa un important estalvi econòmic, amb un consum que es redueix en un 70% respecte al sistema d’enllumenat anterior.

Des del punt de vista estètic i decoratiu, aquest tipus d’il·luminació, permet efectuar ajustos immediats per dinamitzar la façana del Gaudí Centre, millorant la imatge i l’ambient lumínic de la plaça del Mercadal i contribuint a l’actualització del paisatge urbà del centre de la ciutat.

Aprofitant el canvi de l’enllumenat, també s’ha realitzat tasques de manteniment i millora general d’altres elements de la façana, i s’han substituït els vinils amb la signatura de Gaudí per uns de nous.

El nou enllumenat es podrà apreciar cada dia des de que es fa fosc fins les 12 de la nit, i podrà allargar el seu horari habitual en dates assenyalades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: